• Expeditie Putten
  Results oriented, driven, motivated.

Working at 2 Sisters Storteboom

Join our team

2 Sisters Storteboom employs hunderds of people throughout the Netherlands and Europe. We’re passionate about what we do and we have a wide range of careers available. Below are details of the permanent and fixed term opportunities we have at the moment.

Applying for a job?
Interested in working at 2 Sisters Storteboom? Click on the button below and have a look at our current vacancies. An open application letter is also always welcome!

Open application letter

 

 • Tot 31-03-2017

  Order picker expeditie

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

  Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.

 • Tot 17-03-2017

  Medewerker Technische Dienst

  Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst.

  De Technische Dienst van Storteboom Fresh verzorgt alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingsmachines/lijnen en overige gebouw gebonden installaties op mechanisch en elektrotechnisch gebied.

 • Tot 31-03-2017

  Assistent teamleider Technische Dienst

  Voor onze vestiging in Kornhorn zoeken we een assistent teamleider technische dienst.

  Als Assistent Teamleider Technische Dienst bent u de vervanger van Teamleider Technische Dienst (20 FTE). U ondersteunt de Teamleider in het organiseren van alle werkzaamheden gericht op beheer en onderhoud van productie installaties, energievoorzieningen, koelinstallaties en gebouwen. U bent 50% meewerkend en 50% ondersteunend. U beheert het onderhoudsprogramma (Ultimo), plant de bezetting, bestelt onderdelen, maakt werkopdrachten en controleert of deze zijn uitgevoerd. U bent af en toe beschikbaar in het weekend. Bij voorkeur bent u woonachtig in de omgeving van Kornhorn.

 • Tot 17-03-2017

  Assistent teamleider / Operator (ontvangst)

  Voor onze vestiging in Putten zoeken we een assistent teamleider / operator ontvangst.

  Op de afdeling Ontvangst worden de kuikens levend aangevoerd en volgens strikte procedures verdoofd, aangehangen en geslacht.
  Samen met de teamleider ben je belast met het reilen en zeilen van de afdeling. Je deelt werkzaamheden in, bent 1e aanspreekpunt voor de medewerkers. Je signaleert en geeft informatie door en neemt in overleg met de teamleider maatregelen om afwijkingen in het proces (voortgang, kwaliteit) te corrigeren.