• Perzik Spiesjes
    Healthy & tasty food, great value

Order picker expeditie

Verloopt op 31-03-2017

Aantal uren: 38

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Putten zijn wij op zoek naar een order picker expeditie.

Op de afdeling Expeditie/Ordervoorbereiding worden de kipdelen in kratten intern aangevoerd vanuit de afdeling Inpak. Het afwegen van de producten is onderdeel van de functie. De kratten worden handmatig gesorteerd op gewicht en op product en klaargezet voor verzending naar afnemers. Hierbij is het van belang dat de juiste producten met het juiste gewicht worden gesorteerd en verzendklaar worden gemaakt. Er wordt gewerkt in een koude omgeving.

Functie-eisen

U beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, u bent een volhouder en schuwt lange dagen niet. We werken in een vierdaags rooster met een verlengde dagdienst van 9,5 uur exclusief de pauzes, U beschikt over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, enige computerervaring is gewenst. U heeft teamgeest en kunt nauwkeurig en accuraat werken.

Wat bieden we

Een fulltime dienstverband met om te starten een aanstelling voor één jaar, bij gebleken geschiktheid hierna omzetting naar onbepaalde tijd. Salaris conform CAO Pluimvee, een goed salaris passend bij de functie. Interne opleidingen zoals HACCP, Metaaldetectie, Fooddefense.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot Ton Smeenk, Teamleider Expeditie. Te bereiken op telefoonnummer 0341-369331

Sollicitatie

Middels de knop "Solliciteren"  hieronder kunt u uw sollicitatie bij ons indienen. 

Deze kunt u tot uiterlijk 17 maart 2017 richten aan:

Storteboom Fresh BV
tav Rubi van Vianen
Postbus 42
3880 AA PUTTEN

Solliciteren »