• Perzik Spiesjes
    Healthy & tasty food, great value

Medewerker productieplanning

Verloopt op 12-04-2020

Aantal uren: 38 (2 ploegen)

Functieomschrijving

In de functie van medewerker planning hoef jij je nooit te vervelen. Je bent namelijk met heel veel zaken bezig en soms ook nog tegelijkertijd! Zo help je de teamleider productie met het organiseren van de juiste labels en etiketten. Even later heb je contact met de inkomende expeditie over de voorraad grondstoffen. Tussendoor heb je de uitgaande expeditie aan de telefoon gehad over een aantal pallets met gereedstaande producten. Daarna voer je een wijziging door in het orderproces en om zeker te zijn dat het allemaal goed staat, voer je nog een aantal tellingen uit zodat alles goed is gecontroleerd. Als de verkoopafdeling met vragen komt over een bepaalde order, weet jij precies waar het over gaat en kan je hen snel en correct antwoorden.

Kortom: jij hebt in deze schakelfunctie een belangrijke plek in de organisatie. Je werkt samen met verschillende lagen binnen de organisatie en elke dag is anders!

Functie-eisen

Voor ons is het belangrijk dat jij zelfstandig bent en leergierig. Specifieke ervaring en/of opleiding is daarom minder relevant. Je moet het leuk vinden om iets nieuws te leren qua automatisering want wij werken met specifiek voor de pluimvee gemaakte applicaties. Je houdt ervan om informatie op te halen. Als dat niet via telefoon of e-mail kan, ga je zelf de vloer op. Je maakt dus makkelijk contact met collega's van verschillende afdelingen. Verder werk je accuraat en durf je een beslissing te nemen (immers je hebt je door je collega's daarin laten helpen door het verkrijgen van de informatie).

In de ochtenddienst (van 6.00 uur tot 14.30 uur) werk je met een ervaren collega die je snel de fijne kneepjes van het vak leert. Verder werk je nauw samen met een ervaren team van teamleiders en vestigingsmanager. 

In de avonddienst (van 14.45 uur tot 23.15 uur) is het team kleiner. Op de afdeling ben jij het aanspreekpunt, maar natuurlijk zijn er dan ook genoeg ervaren collega's die je verder kunnen helpen. 

Wat bieden we

Jij krijgt een afwisselende baan met veel uitdaging bij een wereldspeler in de voedselindustrie. Je komt te werken in een ervaren team. Er heerst een goede en gezellige sfeer ondanks dat het soms hard werken is.

Heb je ervaring dan zijn er volop mogelijkheden om verder te groeien. Heb je nog weinig relevante ervaring, dan is dit de kans om je te ontwikkelen! 

Jij krijgt een goed salaris conform cao pluimvee dat elke vier weken (dus 13 x per jaar) stipt wordt uitbetaald. 

Meer informatie

Wil je meer informatie dan kan je bellen naar 088 - 753 0 753 en vragen naar Erik van Drie, teamleider planning.

Sollicitatie

Heb je de vacature gelezen en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan direct je motivatie voor deze vacature, samen met je CV, naar Chantal Tomassen. E-mail: cto@2sistersstorteboom.com.

Solliciteren »